Scooterrijles in Amsterdam bij Rijschool Ed IShak

logo

Ik ben een aantal weken geleden 16 geworden en ik wil graag mijn scooterrijbewijs halen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan scooterrijles Amsterdam om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden waar ik mijn scooter rijbewijs zou kunnen halen. 

Zeer veel rijscholen bij mij in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scooterrijles Amsterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt die scooterrijles aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende rijscholen had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van rijschool Ed Ishak mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook heeft de rijschool een erg hoog klant gemiddelde wat ik zelf erg aantrekkelijk vond. Daarom besloot ik ook om mezelf aan te melden voor een proefles.

rijles

Zeer tevreden voor de scooter proefles 

Ik kon al erg snel terecht voor een proefles bij Rijschool Ed Ishak. Tijdens de proefles werd mij alles erg uitgebreid en zeer vriendelijk uitgelegd. Na de proefles besloot ik om en lespakket af te sluiten om mijn scooterrijbewijs te halen. Ik heb nu een aantal lessen gehad en ik heb het scooterrijden al aardig goed onder de knie. Daarom ben ik ook super tevreden over Rijschool Ed Ishak.