Rijles in Arnhem en mijn ervaring

Rijles in Arnhem. Toen ik bijna achttien jaar was, wilde ik gaan beginnen met rijlessen. Maar voordat ik kon beginnen moest ik eerst kiezen uit de vele rijscholen die er in Arnhem zitten.

Ik heb bij diverse vrienden en familieleden gevraagd of zij goede of minder goede ervaringen met een bepaalde rijschool hadden. Daarna bleven er voor mij eigenlijk nog maar drie rijscholen over. Een daarvan was Rijschool Snell. Ik heb bij alle drie de rijscholen een proefles gevolgd en met de instructeur van Rijschool Snell had ik de leukste klik. Dus ik heb voor hen gekozen.

Autorijlessen

Rijles in Arnhem erg goed en leuk

De rijlessen die ik bij Rijschool Snell gevolgd heb, waren stuk voor stuk leuk en goed. De instructeur kon heel goed uitleggen hoe ik iets moest doen. Als ik het niet gelijk begreep, lag hij het nog een keer uit en desnoods nog een keer op een andere manier. Hij bleef het uitleggen, net zo lang tot ik het begreep en kon. Super fijn dat hij zoveel geduld had tijdens rijles in Arnhem.

Theorielessen

Ik heb bij Rijschool Snell gekozen voor een lespakket. In dit pakket zaten ook online theorielessen. Erg handig zo’n compleet pakket. Helaas ben ik niet de eerste keer gelijk geslaagd voor mijn theorie, maar de tweede keer gelukkig wel.

Praktijkexamen

Mijn instructeur zei op een bepaald moment dat ik wel klaar was voor het examen. Zelf had ik dat gevoel nog niet. Hij dwong mij niet om mijn examen aan te vragen. Ik mocht nog wat extra lessen nemen en pas toen ik zelf ook een goed gevoel had, hebben wij het examen aangevraagd. Ik moest hierdoor nog wel enkele losse lessen nemen, want de lessen die in het pakket zaten, waren inmiddels op. Maar dit was dus mijn eigen keuze. En ik ben hier nog steeds erg blij mee, want ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!