Hier heb je de garantie jouw heftruck cursus certificaat te halen

aanhanger

heftruck cursus certificaatZijn jullie al bekend met de voordelen van rijschool Osseforth? Ik zal dan maar gelijk met de deur in huis vallen:

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Start met een proefles aanhanger van 90 minuten voor € 49,50
  • Voor de rijopleiding BE is subsidie mogelijk
  • Overal in Limburg, er is altijd wel een dagopleiding mogelijk!
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5  via Springest

Zij hebben dan ook niet voor niks een hoge reputatie. Wanneer ik binnen mijn netwerk kijk hebben de meeste mensen hier ofwel hun rijbewijs of voor hun heftruck cursus certificaat. Ik wel er dan ook op enkele dieper in gaan.

Nascholing code 95

aanhanger

Sinds september 2008 moeten alle (bus/vrachtwagen) chauffeurs verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen. Vanaf deze datum is de vakbekwaamheid namelijk nog maar vijf jaar geldig.

De nascholing voor het groot rijbewijs bestaat uit 35 uur. Alleen gecertificeerde nascholingscursussen tellen mee voor de verlenging.
Ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeurs diploma krijgen nu te maken met een beperking van de geldigheid.

VCA opleiding

osseforthOm veilig te werken en ongevallen te voorkomen moeten medewerkers in sommige gevallen beschikken over VCA-certificaat. Wanneer mensen deze opleiding behaald hebben kunnen zij veilig te werk gaan en zijn zij bewust over de onderwerpen Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)

Indien jij wilt zien wat deze rijschool allemaal voor jou kan betekenen, verwijs ik jou door naar de website osseforth.nl.  Zoals ik al zij is het behalen van jouw heftruck cursus certificaat slechts een van de weinigen opties die je hier hebt.