Heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen?

Logistiek

Heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen? Dan kun je dit behalen bij Kees de Vaan Opleidingen. Wij bieden je een eendaagse cursus waarbij je op vakkundige wijze leert om een vorkheftruck veilig te bedienen. Zodra je jouw certificaat hebt behaald, is deze 5 jaar geldig. Daarna moet je een vervolgcursus volgen.

Heftruckcertificaat nabij Den Bosch

Snel je heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen?

Kom bij Kees de Vaan opleidingen je heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt zowel doordeweeks als in het weekend bij ons terecht. Het is bij ons mogelijk om je heftruckrijbewijs in een dag te halen. Als je al ervaring hebt met het rijden op een heftruck, is het zelfs mogelijk om het certificaat in één uur te behalen. Onze eendaagse opleiding heeft een hoog slagingspercentage en wordt gegeven door opgeleide rijinstructeurs.

Verklein de kans op aanrijdingen of valpartijen

Werk je in de logistieke sector of de transport sector? Dan is er een groter risico op aanrijdingen bij intern transport, zoals een aanrijding met een vorkheftruck. Met een heftruckrijbewijs verhoog je de veiligheid op de werkvloer. Je beschikt dan over de juiste kennis en kunde om een heftruck veilig te besturen. Hiermee verklein je de kans op aanrijdingen of valpartijen.

Kees de Vaan

Verplicht voor alle hef- en magazijntrucks chauffeurs

Het is voor alle hef- en magazijntrucks chauffeurs wettelijk verplicht om rij-instructies te volgen. De wet meldt echter niet hoe deze instructie eruit moet zien. De meeste werkgevers in de transport of logistieke sector hebben als eis dat je een heftruckcertificaat hebt of deze gaat halen. Hiermee kan je namelijk laten zien dat je met een heftruck kan werken en deze veilig kan besturen.

Herhalingscursus volgen

Nadat je het theorie- en praktijkexamen hebt afgerond, krijg je een certificaat. Deze is 5 jaar geldig. Daarna kun je een herhalingscursus volgen, waarmee je jouw kennis weer wat opfrist.