Bijna iedereen kent Scootmobiel Vitaal wel

Bijna iedereen is wel bekend met Scootmobiel Vitaal. Of het nu gaat om een tante die hier een rolstoel heeft gekocht, of dat je er zelf eentje hebt. Inmiddels is dit bedrijf zeer bekend in de Nederlands samenleving. Je kan je haast geen leven meer indenken zonder de hulp va dit bedrijf. Zo moest mijn moeder voor een tijd terug een knie-operatie ondergaan, de weken die daarop volgden moest zij veel rusten en zeker de knie niet overbelasten. Een hele moeilijke opgave voor mijn moeder die er dagelijks wel op haar fiets uit gaat.  

Een goede oplossing

Omdat mijn moeder totaal niet binnen wilt zitten en zij niemand wilt belasten om met haar op pad te gaan had zij een afspraak bij Scootmobiel Vitaal gemaakt. Zij had via het internet gelezen dat er de mogelijkheid bestaat om een stoel te huren voor een kortere of zelfs voor een langere periode. Omdat dit voor haar de ideale manier leek om er toch uit te kunnen heeft zij zo een stoel gehuurd. Op deze manier kon zij toch lekker op pad gaan en haar ding doen.  

Goede service

Gelukkig ging het na de operatie al snel beter met mijn moeder, maar het gebruik van haar rolstoel van Scootmobiel Vitaal was nog steeds een geweldige oplossing. Helaas gebeurde het op een dag dat mijn moeder onderweg pech kreeg. Slechte één telefoontje naar de service-organisatie heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder toch naar huis werd gebracht. Deze hulp werd geleverd door de ANWB waar zeer goede ervaringen mee zijn.