Het verschil tussen handmatige en elektrische pallettrucks

Pallettrucks zijn een must-have in magazijnen met veel zware ladingen die goed en constant moeten worden vervoerd. Hoewel het doel van elektrische en handmatige pallettrucks hetzelfde is, namelijk een palletmover zijn, blijft het verschil bestaan ​​en is het juiste gebruik heel duidelijk tussen de handmatige en elektrische pallettrucks. Specifieke vereisten zullen beslissen of een handmatige of elektrische pallettruck moet worden gebruikt.

Overwegingen voor de pallettruck

Algemene kennis is dat om een ​​handmatige pallettruck in een kleinere faciliteit te gebruiken, omdat het de bestuurder een gemakkelijkere en bredere controle over de pallettruck geeft, zoals bij de elektrische pallettruck, u het moeilijker zult hebben als u probeert de pallettruck naar binnen te sturen een smalle ruimte. Wanneer u in een groter magazijn bent, kiest u de elektrische pallettruck, omdat het veel bewegen de werknemer erg vermoeid maakt. Als u een kleinere onderneming heeft, kiest u voor een handmatige pallettruck, omdat deze goedkoper is en relatief weinig onderhoud vereist.

Welke pallettruck te gebruiken?

We hebben de basis overwegingen uiteengezet voor het kiezen van de beste pallettruck voor uw situatie. Als je het budget hebt, ga dan voor een van beide die het beste past, maar als je een budget hebt, is het ook niet slecht om een ​​handmatige palletmover te hebben. Alles bij elkaar genomen hebben beide typen hun eigen positieve en negatieve eigenschappen die je jezelf kunt beschouwen met enige overweging die we noemden om in gedachten te houden.