Fietsonderdelen

Als rijder moet je het deel van je fiets door en door kennen. Dit zijn de onderdelen die uw fiets maken. Laten we erin duiken. Cassette, dit zijn verzamelingen tandwielen. Ze worden meestal gevonden in nieuwere fietsen. Kettingringen: ze worden aan de crank arm bevestigd aan de voorkant van de fiets. Bar pluggen worden ook wel eindkappen genoemd. Je vindt ze aan het uiteinde van het stuur. Xle, ze verbinden het wiel met een fiets. Ze ondersteunen ook de lagers van de fiets. Je kunt deze onderdelen gemakkelijk krijgen waar ze een speed pedelec verkopen. Bar-ends, deze bieden extra mogelijkheden voor het rusten van uw handen. Kettingbeschermer, biedt afdekking voor de ketting van de fiets om te voorkomen dat de ketting in de ketting komt.

Elektrische onderdelen

Cyclocomputer – ze worden ook wel kilometerteller genoemd. Ze geven snelheid en afstand weer. Sommige meten en geven zelfs uw hartslag weer. Derailleurhanger, dit is een deel van het frame waar een derailleur aan vast zit. Spatborden, het zijn stukjes plastic en metaal die wegspuiten door de banden, wat je helpt tegen gevaren. Vork, het is een mechanische montage die het frame van een fiets combineert met het voorwiel en het stuur van een fiets. De meeste fietsenbouwers die zorgen dat ze speed pedelec verkopen en onderdelen. U hoeft ze dus alleen maar te lokaliseren wanneer u onderdelen voor uw fiets nodig heeft.

Braze-ons

Branz-ons, deze sockets zijn mogelijk niet te vinden op fietsframes omdat ze van schroefdraad zijn voorzien, maar hier kunt u uw accessoires zoals spatborden, rekken of kooien aan bevestigen. Kooi, dit is een bidonhouder. Dropouts, dit zijn U-vormige inkepingen, ze zitten meestal aan het achterframe van de fiets. Ze worden dropouts genoemd vanwege de relatie die ze hebben met de bouten en wielen van de fiets. Bellen, deze worden gebruikt om hoorbaar geluid te maken om voetgangers en andere fietsers te waarschuwen. Aan dit onderdeel zijn crankarm pedalen bevestigd. Ze zijn gecastreerd tot aan de onderkant van de steun as.