Elektrische occasion kopen vanuit uw huis

Proefles

Steeds meer mensen willen overstappen op elektrisch rijden. De prijskaartjes van nieuwe elektrische auto’s schrikken echter nog veel kopers af. Een elektrische auto tweedehands kopen kan dan een goede optie zijn. Waar u die perfecte elektrische occasion vindt? Op de site van Bynco heeft u keuze uit meer dan 200 elektrische occasions tegen scherpe all-inclusive prijzen.

Veilig en vertrouwd

Een elektrische auto kopen tweedehands zonder proefrit kan natuurlijk niet. Bij Bynco krijgt u maar liefst 14 dagen de tijd om de elektrische occasion te testen. Er geldt wel een maximum aantal kilometers van 200 dat u in die tijd mag rijden. Bevalt de elektrische auto toch niet dan geldt er een ‘niet goed geld terug’ garantie op dealerauto’s. Bevalt de auto u wel en gaat u de koopovereenkomst aan dan heeft u 180 dagen garantie wanneer het een dealerauto betreft.

Al uw vragen snel en correct beantwoord

Wanneer u een elektrische auto tweedehands koopt heeft u uiteraard vragen. Gelukkig staan de specialisten van Bynco altijd voor u klaar om die te beantwoorden. Ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend kunt u terecht met al uw vragen over de elektrische occasion van uw dromen.

Financieren of leasen

Hoewel een elektrische auto tweedehands al een stuk goedkoper is dan een nieuwe kan het toch zijn dat u de auto liever wil financieren of leasen. Bynco biedt beide mogelijkheden aan zodat u altijd betaalbaar in een elektrische occasion kunt rijden.

Eigen auto inruilen

Wanneer u besluit om de elektrische occasion te kopen kan het zijn dat u uw eigen auto wil inruilen. Bynco biedt u ook die mogelijkheid aan. Uw elektrische auto wordt gewoon thuis bij u geleverd en uw eigen auto omgeruild. Alles veilig en vertrouwd en garantie van Bynco. Een elektrische auto was nog nooit zo eenvoudig.