nieuwe website laten maken

design2a-trans-bLaat nu al vanaf € 9,50 per maand een nieuwe website maken door Woowsite, nu met een gratis ontwerp, zelf aan te passen en mobiel vriendelijk.

 

 

In 3 simpele stappen staat u website al online. demo-1-trans

  1. Ten eerste neemt u contact met ons op, waar de wensen besproken worden. Daarna worden er een aantal voorbeelden laten zien en wordt er gekeken welk pakket het beste is voor u.
  2. Dan gaan we ermee aan de slag en zullen binnen een paar dagen een proefontwerp laten zien. vervolgens kunt u enige feedback geven en zullen de gewenste aanpassingen gedaan worden.
  3. Wanneer u het heeft goedgekeurd gaat de website online. Zelf is het mogelijk om de website op een makkelijke manier aan te passen. Daarnaast staat Woowsite altijd voor u klaar mocht u ergens niet uitkomen.

design8-trans

Door het simpele beheersysteem dat CMS heet is het mogelijk om de gehele website te beheren en aan te passen. Op die manier is het mogelijk om zelf nieuwe pagina’s aan te maken en teksten of afbeeldingen te publiceren. Dit allemaal zonder enige technische kennis. Wilt u het toch liever laten doen door iemand anders? Dat is geen enkel punt, want wij bij Woowsite nemen dit graag van u over. Op die manier bent u verzekerd dat de website up-to-date is en kunt u zich op ander werk focussen.