Code 95 nabij Vlissingen halen

Verkeer

Wil jij je code 95 nabij Vlissingen halen? Dan ben je bij RijbewijsTeam aan het juiste adres. Als professioneel chauffeur moet je naast je C of D rijbewijs, ook in het bezit zijn van je Code 95. Dit is een toevoeging op je rijbewijs en alleen met deze toevoeging mag je al beroepschauffeur de weg op. Dit geldt dus niet voor particulieren die bijvoorbeeld hobbymatig in een vrachtwagen of bus rijden.

Code 95 nabij Vlissingen

Code 95 nabij Vlissingen tegelijk met rijbewijs C of D halen

De meeste chauffeurs halen hun Code 95 nabij Vlissingen tegelijkertijd met het behalen van het rijbewijs C of D. Dit zijn het vrachtwagenrijbewijs en het busrijbewijs. Maar er kunnen ook redenen zijn om dit pas later te halen. In dat geval kun je ook terecht bij RijbewijsTeam. De toevoeging Code 95 is vijf jaar geldig. Om deze te verlengen moet je binnen deze vijf jaar minimaal 35 uur nascholing volgen. Hiervoor zijn verschillende cursussen die je kunt volgen. Van deze 35 uur nascholing moet minimaal 7 uur besteed worden aan een praktijktraining, de rest zijn theoretische cursussen. Door deze nascholing zijn alle beroepschauffeurs goed opgeleid en blijft de veiligheid op de Europese wegen gewaarborgd. Deze code 95 geldt namelijk voor alle Europese chauffeurs en heeft als doel om de wegen veiliger te maken.

Rijbewijs

Verplichte nascholing voor verlenging

Bij RijbewijsTeam kun je dus terecht voor deze verplichte code 95 nabij Vlissingen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor de nascholing. Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met RijbewijsTeam. Zij helpen je graag verder met het samenstellen van het juiste pakket. Ook als je wel je code 95 in combinatie met je rijbewijs C of D wilt halen kun je even contact opnemen voor meer informatie.