ZEO is onze SEA Specialist

logo (5)

Iedereen die een webwinkel of website beheert of erover nadenkt om dit te realiseren kent het begrip SEA. Online marketing bureau ZEO is een SEA Specialist. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in het opbouwen en optimaliseren van Google Adwords campagnes. Bij ZEO werkt een team van SEA specialisten die allen Google Adwords  gespecialiseerd zijn. Ook hebben zij regelmatig contact met medewerkers van Google voor ondersteuning. Hieronder zie je trouwens twee afbeeldingen waar het verschil tussen SEA en SEO wordt uitgelegd. De rode kolommen tonen de SEA resultaten, oftewel de “gesponsorde” resultaten. De resultaten in de blauwe of groene kolom, afhankelijk naar welke van de twee afbeeldingen kijkt, zijn de organische resultaten oftewel de natuurlijke zoekresultaten.

verschil_seo_sea_fr1 zoekmachine-marketing-bureau Hopelijk is het verschil tussen SEO en SEA duidelijk

Samen naar online succes

Wist je trouwens dat het online marketing bureau ZEO tot een van de weinige bureau’s behoort die nieuwe producten en oplossingen van Google als een van de eerste mag testen? Zo weet je dus zeker dat ZEO voor jou als klant de nieuwste oplossingen inzet om niet alleen het beste rendement uit SEA te halen maar ook op het gebied van online vindbaarheid. Want ook op het gebied van het online vindbaar worden is ZEO een specialist. Ze noemen zich daarom dan ook niet voor niets SEO specialist, waarbij gewerkt wordt met een team van SEO specialisten.

Laat vooral een bericht achter op dit artikel. Ik lees jullie reacties altijd met veel interesse. Indien je een reactie stuurt, zorg ik ervoor dat je snel een reactie terug krijgt.