Voordelig parkeren in Amsterdam

parkking-logo

Een aantal dagen geleden wilde ik samen met mijn moeder gaan shoppen in Amsterdam. Ik ging onderweg daarom ook op het internet op zoek naar parkeren Amsterdam om een parkeergarage in het centrum te vinden naar we de auto zouden kunnen pareren. 

Zeer veel parkeergarages in Amsterdam 

Toen ik op het internet op zoek ging naar parkeren Amsterdam kreeg ik veel zoekresultaten van veel verschillende parkeergarages in het centrum van Amsterdam. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezochten met elkaar had vergeleken sprak mij de website van ParKing mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer overzichtelijk en bevat veel informatie over wat de parkeergarage aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere ook vermeld dat de parkeergarage 24/7 is geopend waardoor je altijd in en uit de garage kunt rijden. Ook is betaal je 6 euro per uur wat in vergelijking met andere parkeerplekken in Amsterdam aardig voordelig is. Op het internet zijn ook zeer veel reviews van voorgaande klanten te vinden die zeer tevreden zijn over de parkeergarage. 

Parkking-garage

Zeer tevreden over de parkeergarage 

De parkeergarage was erg gemakkelijk in te rijden en er waren zeer ruime plekken. We konden zeer gemakkelijk betalen met cash en met de pinpas en daarom zijn we ook erg tevreden. Daarom raden we deze parkeergarage ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede parkeerplek in Amsterdam.