Remblokken kopen voor mijn Mini

Mini

Ik rijd al een tijdje in mijn Mini. Maar nu moesten de remblokken vervangen worden. Een vriendje kon dit wel voor me monteren maar dan moest ik wel zelf voor de remblokken zorgen. Leek mij een uitstekende deal, alleen was het vinden van die remblokken iets lastiger dan ik dacht. Ik weet er zelf niks van dus ik dacht dat remblokjes gewoon remblokjes zijn en dat dat voor iedere auto gelijk is. Dat bleek dus niet zo te zijn. Ik wist niet eens het type Mini dat ik rijd dus dat was wel suf.

Remblokken

Remblokken online kopen op remonderdelen.nl

Mijn zoektocht verplaatste ik maar naar online zodat ik me wat beter in kon lezen over waar ik nu precies naar op zoek was. De remmen zijn natuurlijk erg belangrijk. Je wilt er niet aan denken wat er kan gebeuren als deze je in de steek laten. De remblokken zijn gemonteerd in de remklauw. Je moet ze dus ook als set vervangen. En blijkbaar heeft elke auto dus zijn eigen blokken. Ik kwam uiteindelijk terecht op de website remonderdelen.nl. Deze website is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in onderdelen voor in de remmen. Ze hebben een website waar je heel duidelijk op merk en type kunt zoeken om zo bij het juiste onderdeel te komen. Je kunt dit zelfs doen met alleen je kenteken. Ideaal als je, zoals ik, niet precies weet van welk type en uit welk jaar je auto is.

Remmen

Retourneren is altijd mogelijk

Wat ik ook erg prettig vond aan deze website was dat retourneren niet ingewikkeld is. Zeker omdat ik toch bang was dat ik het verkeerde gekocht had vond ik dat wel prettig. Gelukkig was dat niet het geval en zijn ze inmiddels ook al naar volle tevredenheid in mijn Mini gemonteerd.