Occasions Wijchen

Bent u ook op zoek naar de perfecte auto, maar kunt u die niet vinden? Stop dan nu meteen met zoeken en kom zo snel mogelijk langs bij Occasions Wijchen. Wij hebben een groot assortiment auto’s waarvan we zeker weten dat er een auto bij zit die voldoet aan uw wensen en behoeften. Occasions Wijchen heeft al jarenlang ervaring in de autobranche.

Communicatie

Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij u de beste kwaliteit auto’s aanbieden tegen een scherpe prijs. Bij occasions Wijchen vinden we communicatie heel erg belangrijk, daarom proberen we de klant zo veel mogelijk te begeleiden bij het aanschaffen van een auto bij Occasions Wijchen. Heeft u geen idee aan wat voor auto u toe bent? Geen zorgen, een van onze gespecialiseerde werknemers staat klaar om u van dienst te zijn.

Merken en opties

Wij verkopen merken zoals Audi, BMW, Mercedes en Volvo en nog veel meer. Wij verkopen auto’s die luxer zijn dan de gemiddelde auto die u op straat ziet rijden. Ook kopen wij auto’s met zoveel mogelijk opties. Denk hierbij aan dingen zoals:

  • Stoelverwarming
  • GPS
  • Getinte

Heeft u verder nog vragen? Kom gerust langs of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch en ook via de mail te bereiken.