Mini Cooper kopen bij Cars by Lex

Mini Cooper kopen

Jarenlang staat een Mini Cooper kopen bovenaan mijn verlanglijstje. Helaas komen erMini Cooper kopen steeds andere dingen tussendoor die iets belangrijker zijn dan een andere auto kopen. Hoe erg ik hier ook naar verlang, het zit er even nog niet in. In mijn jeugdige jaren was ik al met auto’s in de weer. Vooral dit model trok zeker mijn aandacht. Wat was ik toen blij dat ik van mij eigen gespaarde centjes een tweedehands model kon kopen. Je kon wel zeggen dat het een koekjesblik op wielen was. Want destijds was van luxe geen sprake. Je had een bank, twee voorstoelen, een pook en een enorm groot stuur en verder niets. Maar hoe je het ook went of keert, ik was helemaal verliefd op dit merk. Daar is het in de loop van de jaren niets in gewijzigd. Wel in de luxe van deze auto.

Eindelijk kan ik een Mini Cooper kopen

Mini Cooper kopenMijn droom gaat uitkomen en daarvoor heb ik een afspraak bij Cars by Lex gemaakt. Dit bedrijf bestaat al sinds 1998 en is gevestigd in Waalwijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verkoop, restauratie, reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK-keuring van klassieke auto’s. Vooral de Engelse sportauto’s zoals Austin Healey, Aston Martin, Jaguar hebben de voorkeur. Op hun website heb ik een zeer mooie auto zien staan. Deze wilde ik nu met eigen ogen gaan bekijken en eventueel een proefrit mee maken.

Tijdens mij afspraak zag ik bijzondere mooie wagens voorbij komen. Ook de auto die ik op het internet had gezien. Vergeleken met het model die ik vroeger had, ontbreekt er nu aan luxe helemaal niets. De inrichting is zeer luxe en modern. Zo kan je nu de achterbank neerklappen en zitten er bijzonder mooie wielen onder. Een ander model was een cabrio uitvoering, ook bijzonder mooi. Maar mijn besluit stond vast, ik ga de mooie, rode Mini Cooper kopen.