Een rijschool in Rhenen

rijschool Rhenen

Ben jij woonachtig in Rhenen en ben je op zoek aan rijschool Rhenen naar jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie kan krijgen? Dan zijn er een aantal rijscholen waarmee je veilig en verantwoord de weg op zult gaan. 

Rijles volgen vanaf 16,5 jaar

In Nederland is het mogelijk om vanaf je 16,5 jaar autorijlessen te volgen. Als je jouw rijbewijs voor je 18e jaar haalt zul je de weg op mogen onder begeleiding van een persoon die al meerdere jaren zijn rijbewijs heeft. 

De AARASS Rijopleiding

Een van deze rijscholen die rijles in Rhenen aanbieden is de AARASS rijschool. Dit is een kleinere maar een zeer persoonlijke autorijschool met leerlingvriendelijke en een duidelijke manier van lesgeven. De kwaliteit en de service staat in alles wat deze rijschool Rhenen aanbiedt voorop. Bij deze rijschool wordt er aan de hand van een iPad les gegeven waarmee zij elk onderdeel van de officiële rijvaardigheid behandelen in een duidelijke geanimeerde gesproken animatiefilm. Op deze manier zul je op een super leuke en duidelijke manier les krijgen.

rijschool Rhenen

Het aanvragen van een proefles 

Bij rijscholen is het mogelijk om een proefles aan te vragen. Met een proefles zul je kennismaken met de rijinstructeur van de rijschool, de auto waarin je zult gaan lessen en de manier waarop er bij deze rijschool les gegeven wordt.  Aan de hand van deze proefles zal de rijinstructeur ook een inschatting kunnen maken van hoeveel lessen jij nodig hebt voor het web halen van het autorijbewijs.