Een FIA gekwalificeerde racestoel haalt u bij QSP Products

Zit u in de autosport en heeft u materialen nodig hiervoor, zoals een racestoel? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben alles wat u nodig heeft voor uw race of rally auto!

Een FIA racestoel

Bij autosport evenementen is de FIA een erg belangrijke organisatie. Dit is een organisatie die ervoor heeft gezorgd dat er een veiligheidskeuring nodig is voor de race uitrusting die tijdens de autosport gebruikt worden. Hieronder valt ook de racestoel. Op de webshop van QSP Products vindt u verschillende racestoelen met het keurmerk van FIA. Kiest u een racestoel van QSP Products? Dan weet u zeker dat u een racestoel heeft die volgens de strenge FIA specificaties geproduceerd en getest en voldoen aan alle strenge eisen waaraan een racestoel hoort te voldoen.

Elke racestoel die voldoet aan de strenge FIA eisen, is voorzien van montagepunten om een zijbevestiging te monteren. De zij bevestigingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het Verschil zit in de verstelmogelijkheden.Ook is er een verschil in materiaal. Het kan namelijk van staal of aluminium zijn. De hartafstand is bij iedere FIA racestoel van QSP Products en soortgelijke merken hetzelfde.

Over QSP Products

QSP Products is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. In deze tijd hebben ze zich gespecialiseerd in de race en rally onderdelen. Ook hebben ze in de praktijk ervaring opgedaan door aan verschillende autosport evenementen mee te doen. Daarnaast zijn veel producten van QSP Products gespecialiseerd met het FIA keurmerk.