Goede aircoservice in Venray

aircoservice Venray

Voor een goede aircoservice in Venray kan je het beste naar Drive in Cars gaan. Door mijn auto hierheen te brengen kan ik uit ervaring spreken, dat de monteurs die hier werken echt hun vak verstaan. Deze werkplaats is continu voorzien van de nieuwste technologie en de medewerkers hebben hier een up-to-date kennis. 

Ook voor een leuke occasion ben je hier aan het juiste adres. De showroom staat vol met mooie auto’s die tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop zijn. Wil jij hier meer over weten, kijk dan maar op hun website of plan een bezoek aan deze garage.  aircoservice Venray

Goed geholpen

De afgelopen periode rook het in mijn  auto alles behalve fris. Na de zoveelste geurhanger te hebben gekocht, zonder resultaat, ben ik naar de garage gegaan. Meteen bij binnenkomst kreeg ik al te horen wat er aan de hand was. Was maar goed dat ik bij deze aircoservice in Venray aan het juiste adres was. Meteen werd mijn auto gerepareerd en kon ik weer met een frisse auto de weg. Wat ik ook kreeg te horen is dat je minstens vier keer per jaar voor deze onderhoud naar de garage moet, om erge schade te voorkomen. Voor mij een goede les voor de volgende keer.